Welkom op onze webshopbekijk ook eens ons nieuwste product: Blooms Out of The Box

Veelgestelde vragen

Voor bestellingen die voor 12:00 uur besteld worden geldt, zelfde dag in huis. Bestel je na 12:00 uur? Dan zal de bestelling de volgende dag worden geleverd (niet op weekend- en feestdagen).

Je kunt tijdens het afrekenproces een specifiek bezorgmoment aangeven. In het scherm waar je het bezorgadres kunt invoeren, kun je aan de rechterzijde klikken op het veld met ‘Kies bezorgmoment’, er verschijnt vervolgens een kalender waar je een beschikbare datum kunt kiezen voor levering.

Geef je geen specifiek bezorgmoment aan, dan wordt de bestelling zo snel mogelijk geleverd.

We accepteren betalingen met iDeal en Klarna. Tijdens het afrekenen kun je de gewenste betaalmethode kiezen.

Ja, we leveren bloemen op specifieke dagen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je de gewenste bezorgdatum selecteren. Zaterdag kan er wel geleverd worden maar dan door collega bloemisten ook in de regio Utrecht.

 

Op dit moment bieden we alleen levering binnen Nederland.

Ja, tijdens het bestelproces kun je een persoonlijk bericht toevoegen dat wordt afgedrukt op een bijgevoegd kaartje. Dit is een geweldige manier om een persoonlijke boodschap over te brengen naar de ontvanger van de bloemen.

De houdbaarheid van bloemen kan variëren, afhankelijk van het type bloemen dat je bestelt. Over het algemeen streven we ernaar om bloemen te selecteren die lang meegaan.

Ja, dit kan je selecteren in het afrekenscherm. Let wel op: dit geldt alleen voor bestellingen voor 12:00 uur.

Ja, vazen kunnen bij de boeketten besteld worden.

Ja, we streven ernaar om seizoensgebonden bloemen aan te bieden. Dit betekent dat de beschikbaarheid van bepaalde bloemsoorten kan variëren afhankelijk van het seizoen.

Wij doen onze uiterste best om alle bestellingen zo goed mogelijk te verwerken.

Is er toch iets mis met jouw bestelling? Stuur dan een e-mail naar bloemen@uw.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op (niet op weekend- en feestdagen).

Wij leveren alle boeketten, bloemstukken en rouwstukken zelf binnen het Utrechtse postcode gebied 3500 – 3599. Alles daarbuiten wordt door Topbloemen geleverd.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met UW Flora via bloemen@uw.nl