Welkom op onze webshopbekijk ook eens ons nieuwste product: Blooms Out of The Box

Voor bedrijven

Ons aanbod voor bedrijven: bestelgemak, afspraken over prijzen en assortiment, betalen per factuur

We leveren bloemen aan uiteenlopende bedrijven en organisaties die maatschappelijk verantwoord inkopen belangrijk vinden. Met het inkopen van onze producten kunnen bedrijven ook aan hun SROI-verplichting voldoen (social return on investment). 

We bieden organisaties diverse bloemenabonnementen aan. Wil je ook wekelijks een verse boeket bij de entree van je bedrijf, in je winkel of op je werkplek? Neem contact met ons op. We maken graag afspraken met je. 

Bedrijven kunnen ook gebruik maken van onze webshop. Je bestelt bloemen met een paar klikken en betaalt achteraf per factuur. Als bedrijf kun je op twee manieren bestellen via onze webshop. 

  1. Webshop op maat voor bedrijven die veel bestellen

Neemt jouw bedrijf jaarlijks aanzienlijke hoeveelheden boeketten en bloemstukken af, dan kunnen we een webshop op maat voor je maken. In overleg bepalen we samen het aanbod en de prijzen in de webshop voor jouw bedrijf. Je ontvangt periodiek een factuur voor de door jouw bedrijf bestelde bloemen. 

  1. Bedrijfsaccount voor webshop

Het is ook mogelijk om via een bedrijfsaccount bloemen te bestellen in onze webshop. Via jouw account bestel je in onze reguliere webshop, waarbij we ook afspraken kunnen maken over het assortiment en prijzen. Je betaalt per factuur voor de via jouw bedrijfsaccount bestelde bloemen. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op om te overleggen over jouw wensen en ons aanbod.